Majbrasa ikväll?Sista april och valborgsmässoafton.

Vi har inte gjort mycket idag, varit på posten och hämtat ett paket och en jätte snabbis förbi Js mamma och pappa. Efter att J åkte och jobbade har jag suttit ute på balkongen och läst senaste nummret av Amelia baby, solat och bara njutit.
En som inte njöt i början var liten. Blev ett jäkla liv i magen när den blev varm, så jag la en fuktig handduk över och då var det frid och fröjd.

Dagen lär inte bjuda på så mycket mer.
Hade velat äta något gott till middag, tyvärr så ekar det nästan i kylen så jag vet inte vad jag ska hitta på.

Hade en plan om att vi skulle åka och kolla majbrasan på Andra sidan när J kommer hem, eftersom dom inte tänder den förrän 22.30. Men nu vet jag inte hur det blir, eftersom någon/några tyckte det var kul att elda upp den redan i lördags. Fast han har ju lovat att det ska finnas en ny till ikväll, men den lär ju inte vara lika maffig.

Bild: Privat.

v39.SF-mått: 36
Hjärtslag: 132
Hb: -
Socker: -
Blodtryck: 125/75
Vikt: -


Allting såg bra ut och huvudet som tidigare varit lite ruckbart var nu fixerat.
Jag kan ibland när jag står upp känna hur det utan vidare sticker/ilar till mellan benen, inte det minsta skönt vill jag lova. Fick förklarat att bebisen ligger så långt ner och när den då rör på huvudet så kan den komma åt någon nerv som går till slidan (?).

Sen fick jag även lära mig att färdknäppen faktiskt fungerar. Jag har alltid trott att det är skitsnack, men tydligen är det bevisat att det fungerar, OM man är redo för förlossning. Tydligen nån hormon (i liten dos) i spermierna som är samma som man använder när man blir igångsatt (om jag minns rätt).

Fick ny tid 14/5 och jag hoppas verkligen att vi slipper gå då.
9/5 är liten beräknad.

Jag behöver det sociala.

Jag försöker komma ut bland folk åtminstone en gång/vecka. Och idag var det den dagen. Från att ha jobbat varje dag och träffat folk, till att gå hemma och inte träffa lika mycket folk, är ibland jobbigt.

Hade iallafall tid till bm kl 15. Efter det for jag till Gällivare, dels för att köpa krukor och dels för att hälsa på på jobbet. Åkte på att fixa skyltar till fönstret när jag var där, vilket inte alls gjorde någonting. Bara att inse, dom klarar sig inte utan mig...kan man ju hoppas iallafall.

Krukor var nästa uppdrag, vilket inte var det lättaste att hitta. Interflora hade en jätte fin, men bara en. Dollar hade inga. Så mitt sista försök var den där andra blomaffären som jag aldrig varit in i. Och där fanns hur många som helst att välja bland, varav en super, men snåltarmen kom fram, 139:-/st tyckte jag var lite häftigt, så istället blev det budget varianten (inte riktigt lika fina) för 55:-/st. Så nu är köket klart också.

Middag står närmast på agendan, jag vet bara inte vad jag ska laga. Fantasin står på noll.