Jag, mamma?

Det verkar som att hela landet har soligt och varmt idag..förutom vi. Här blåser det (ovanligt va?) och är ungefär lika mycket moln som sol på himlen. Vart tog det där supervädret som dom lovade vägen?
Någon annan som kan tänka sig att njuta och sola åt mig idag?

Morsdag.
Inte för att jag tror att någon kommer fira mig. Men det gör inte så mycket heller, jag kan inte direkt påstå att jag känner mig som en mamma än. Jag har lite svårt att smälta att han faktiskt är våran och att vi inte behöver lämna tillbaka han.

Låter som att det är någon som behöver få mat, så det är väl bäst att gå dit med skafferiet.

God morgon.

Premiären.Vi packade in barn, vagn, hund och oss själva i bilen och körde ner till Js mamma och pappa. Med deras adress som utgångspunkt har vi sen tagit en promenad, inte alls så lång men väldigt skön. Det blåste som sagt endel och jag har fortfarande ont mellan benen när jag går och står en längre tid, därav den inte så långa promenaden.

Plutten verkade gilla åkturen - somnade direkt vi började gå och sov hela vägen.

Jag hade pälsat på mig väldigt mycket kläder; linne, huvtröja och vindjacka + fetvadd i bhn.
Och det kändes lite fel när vi mötte barn i shorts och kortärmat. Men hey, jag vill inte få mjölkstockning och då ska man hålla brösten varma...säger dom.

Bild: Privat.

FlowerPower.

Igår hade vi pappa och Nadja på besök, så nu har alla dom närmaste varit och hälsat på. Vi (Plutten) har fått jätte mycket presenter, överlag kläder och allting är jätte fint. Tack alla.
Igår fick även jag och J present, eller det kanske var åt Plutten också...? En jätte fin och stor blombukett av min farmor och mina fastrar med respektive.


Pappa och Nadja har med sig smörgåstårta och oj vad god den var. Jag började tänka efter och jag har inte ätit smörgåstårta sen jag blev gravid, alltså i augusti. Finns litegrann kvar så vi kan gotta oss idag också.

Det superfina vädret som dom lovade är inte så superfint. Finns endel moln och det blåser som tusan idag också, jag blir så less. Men hursomhelst så blir det en utedag idag, promenad, borstning av Frost och lite sol om jag hittar lä.

Ha en trevlig lördag.

Bild: Privat.