Skyltsöndag.

När vi vaknade igår insåg jag att det var kallt..riktigt kallt ute. Vi som hade planerat in skyltsöndag, nåja, bara bädda ner Viktor ordentligt. Men, som ett brev på posten ringer svärmor och säger att svärfar stannar hemma med Viktor när det är så kallt. Man tackar.
Så vi åkte själva jag och Anny på skyltsöndagen. Men jag vet inte, vi såg inte till en enda liten tomte, bara en av hans nissar som bjöd på godis inne på Åhlins, ingen julmusik som spelades ute, två klasser/föreningar som sålde nybakat men sen var det dött. Riktigt tråkigt, kanske hade dom flesta gett upp kylan (-20) och gått hem redan.

Lite fick jag handlat iallafall, en julbody åt Viktor, doftolja och ett doftljus.
Sen blev det lite julmat hos Anny och Kjell och efter det...21.30 gjorde vi kväll.

091128 - kläder

•Kjol - H&M •Topp - Lindex •Strumpbyxor - Lindex
•Klocka - Axcent •Armband - Catwalk, Irkas tennsmycken och ?
+ stövlar - Skopunkten

Bilder: Privat

Gårdagens kläder, fotade på morgon. Fint gäddhäng också, hms.

Trevlig kväll med vänner.

Här sitter jag nu, mitt i natten. J sover sen någon timme tillbaka och Viktor ligger på golvet bredvid mig och snurrar runt och har hicka.

Middagen tidigare ikväll var lovely. Vi träffades 19,30 på O'learys, tog en fördrink (min utan alkohol var ingen höjdare), beställde mat, pratade, åt och pratade lite till. Alltså maten där är superb, bästa jag ätit. Synd att man går dit så sällan och äter, jag har bara varit där dom fyra gångerna vi varit med jobbet.
K hade fixat förköp till Snöyran så vi gick dit, endel drack lite öl och vi lyssnade på Black Ingvars i 10 minuter innan jag skjutsade dom andra till Nex och mig själv hem. Jag hade super trevligt och hade gärna stannat längre, men J var hemma med Viktor och ska upp klockan 4 och jobba så jag valde att åka hem och 'avlösa' han.

Jag fick Viktor att somna och han sov i nästan en timme, till strax innan 00, då han vaknade och var pigg. Så nu sitter vi här sen dess, få se hur länge till.

nattis♥