Yuppinalle.

Min mobil sjunger på sista versen..eller den har egentligen gjort det ett bra tag. Den lever ett eget liv och bryter samtalen och struntar i att ta emot sms.
I somras hittade jag, eller egentligen Camilla, den här - SE Jalou. Och jag bestämde mig för att köpa den när den kom ut.

Visade den för J i veckan och han tyckte den var superful. Såklart.
Började titta på andra mobiler åt J, bla Yari. Men den var ful i svart och J gillade inte kameran, så det var inget för han. Av någon anledning så ville jag se om den fanns i andra färger och sen var det klart. Jag ska inte ha en Jalou, jag ska ha en Yari.Visst är den fin?

Bilder: Sony Ericsson

Lite nytt.

Jag hade tittat ut en massa jag skulle köpa åt Viktor på Lindex, men när jag väl var där så fanns ingenting. Har aldrig varit med om att det varit så utplockat. Nästan allt var slut i strl 68 och 74, sjukt. Men jag kom iallafall hem med lite nytt.

Och jag var duktig och kollade inte på en enda sak åt mig själv. Plus i kanten.


Bilder: Privat

Onsdag.

Idag gör vi inte alls många knop, inte innan J kommer hem iallafall. Solen skiner från en klarblå himmel och det är 0°, helt perfekt promenadväder med andra ord. Det kommer dock inte bli någon promenad för våran del idag, jag mår halvkasst som vanligt och Viktor har feber. Förhoppningsvis så är det bara sviter från sprutorna igår.

När J kommer ska jag åka på Lindex och köpa lite kläder åt Viktor, får passa på idag, sista dagen med 25% på ett helt köp. Han har helt ok med kläder i strl 68, så jag kanske passar på att köpa nått i 74.
Sen blir det ommöblering här hemma, köpte ett skoskåp till hallen igår, så nu ska vi flytta om endel andra möbler.

Ska passa på att äta frukost nu medans Viktor sover.