Köpstopp.

Idag gör vi inte många knop här. Viktor har sovit halvtaskigt inatt och vi har varit vaken på tok för mycket, iallafall enligt mig. Vilket innebär att jag är trött och vill sova nu medans min son inte verkar tycka samma sak.

Har provat ge han majs och potatis pure idag, den var nog godare än morot för han öppnade munnen och svalde nu. Men efter 30 minuter och lite gnäll så kom allt upp igen. Men skam den som ger sig.

Har sakjutsat Nadja till jobbet och passade på att springa in på Chili och köpa mig ett par jeans, så nu är det problemet ur världen. Men nu är läget som så, köpstopp på saker till mig själv!

Försöka söva Viktor nu. Ikväll är det kalas.

Många spikar.

Ikväll har jag tagit mig tid att ligga på spikmatten, 25 minuter fick det bli. Det är så skönt och jag skulle lätt kunna somna på den. Känslan är lite som när man blir tatuerad, skönt ont. Jag är sugen på en egen och har varit det ett tag så snart måste jag nog slå till på en.

Bild: Privat 

Inte den här gången heller.

Såhär ca 1 timme efteråt är nerverna i sin ordning igen. Där ett tag var det nästan så man vågade ropa hej. Vad jag pratar om? Hus - huset vi var upp och kollade på för ett tag sen. Budgivningen gick ut idag och det stod mellan oss och en annan. Till slut hade vi trissat upp budet i 1 230 000 och då backade vi och lät dom andra få det. Synd, för jag ville ha det. Men man kan ju hoppas att dom som fick det backar.

Annars är det kallt idag. Planen var att ta vagnen hit till pappa när vi vaknade, men när jag tittade på termometern och den visade 2,4° så bestämde jag att vi skulle åka bil istället.
Planer för dagen har vi inga. Jag skulle behöva åka in till Kalix och leta jeans, dom ringde nämligen från Hanzens och sa att dom inte fått tag på ett par åt mig, men jag tror att vi tar det imorgon.

Nadja plockade in rosorna från sin buske/planta i förrgår och dom är så fina. Fem stora och röda står här på bordet i en vas och luktar sådär lite diskret gott.Bild: Privat