Sen sist.

Riktigt kass uppdatering i veckan, men det har varit fullt upp.
Vi kom hem från Kalix på måndag kväll, jag mådde dåligt än (började må dåligt igen på söndag).
Tisdag vet jag inte vad vi gjorde riktigt, men dagen försvann lika fort som den kom.
Onsdag och torsdag har jag jobbat fulla dagar. Vi har fått ny inredning till butiken, så medans som andra pysslat med den så har jag sålt. När jag lämnade igår såg det fortfarande ut som ett bombnedslag, men det kommer bli SÅ fint när det är klart.
J fyllde år på onsdag, så lite tårta blev det då.

Nu sitter vi i stugan, kom ner igår kväll. Det snöar ute och är allmänt trist, men men... En majbrasa har dom fått ihop här ute, så den tänder vi ikväll. Kameran ligger dock hemma så jag kan inte dokumentera Viktors första valborgs, även fast jag skrev upp den på min packningslista.

Våran form och vädret.

Jag mår helt ok idag, kan äta igen och det mesta av orken är tillbaka. Igår var det sämre, ringde hem mamma från jobbet för att jag inte orkade ta hand om Viktor. Åt minimalt och sov stora delar av dagen. Viktors form är också helt ok, det är fart i han men han är inte så jätte sugen på mat.

Sitter hos pappa och ser tv, så mycket mer blir det inte idag. Det är soligt och 6 grader varmt ute, men det blåser som tusan, så det är mer som 6 minus. Synd, annars hade det varit skönt med en promenad, tror det hade gjort oss gott.

Magsjukan är här.

Vårat fullspäckade schema blev inte så fullspäckat här nere. Vi har åkt på magsjuka hela högen. Viktor började spy när vi var i Luleå i torsdags, jag spydde sen på natten, igår var det lillebrors tur, pappa och Nadja mår kasst också och på morgon har mamma satt igång. Hemma har både J och svärmor varit dåliga. Helvetes sjuka det här.

Jag, Viktor och mamma var i Luleå i torsdags. Förstörde lite pengar på allt möjligt och överraskade Anna på jobbet. Imorgon planerar jag en Ikea sväng om läget är bra.