Jobbat.

Igår jobbade jag 11-15. Helt tokigt skönt, jag gillar verkligen mitt jobb och det är skönt att komma dit. Sen blev det kalas, tårta, varmkorv och fiskdamm, precis som det ska vara på ett barnkalas. Resten av kvällen satt vi hos Js föräldrar.

Idag har jag åkt på jobbet före 9 för att inventera. Inventering är nog den tråkigaste delen av jobbet, tröstar mig med att det var bra betalt idag. Kom hem 13.30 och då åkte J och jobbade. Har inte gjort så mycket mer sen, pratat med både mamma och pappa, sovit en stund och diskat. Viktor sover just nu, så jag ska passa på att äta middag (bättre sent än aldrig).

En heldag med farmor och farfar.

Vi åkte ner till Js mamma och pappa kring 1. J skulle tvätta bilen, vilket han också gjorde. Jag och Viktor blev kvar på middag och Let's dance när J åkte och jobbade, så vi har haft en heldag på Myråsen. Viktor har varit mycket med farfar, så det borde inte bli några problem imorgon och skulle det iallafall bli det så är jag lovad att gå hem tidigare.

Viktor sover och jag har plockat fram kläder klart tills imorgon, ska packa Viktors väska klart och sen tror jag att jag intar liggande läge. J är hemma om några minuter också.

Lite grövre.


Sist då jag, Viktor och mamma var i Haparanda så kollade jag på dom här skorna. Hade lite svårt att bestämma mig om jag skulle ha dom eller inte (pga storleken). Det slutade med att jag gick ut utan dom, vilket jag ångrar lite nu. Jag vill ha ett par, antingen dom eller någon liknande, helst till imorgon.

Bild: Skopunkten