Hej då ek.

Nu när vi gör om köket så har vi bestämt oss för att säga hej då till våra ek möbler. Skänken sjunger på sista refrängen och håller på att ramla sönder och vi har bara tre stolar till bordet eftersom J hade sönder den fjärde i höstas.
Nå, iallafall så har jag tänkt att testa måla bordet vitt och så köper vi svarta stolar till det och så en vit skänk. Det här från Ikea är fint, skänken är jag helförtjust i, SÅ snygg. Så planerar och vill jag, får väl se om J tycker som jag.

Bilder: Ikea

Onsdag.

Viktor sover i soffan här bredvid mig och jag är lite trötter jag med, men istället sitter jag och kollar runt lite överallt på nätet och ser tv. Ute är det lite halvtråkigt väder, mulet. Jag vill ha sol och värme, för visst är det ju sommar nu?

Benen mina ömmar lite idag, en timmes rask promenad igår kväll är orsaken, men jäklar så skönt det var. Före det blev det en promenad fram och tillbaka hem för att se hur långt dom kommit i arbetet. Det går framåt, men det är än mycket kvar. Idag skruvar dom i gammel bilen (ombesiktning imorgon), det tar förhoppningsvis inte så lång tid så att dom sen kan slipa väggar och börja byta golvet. Jag vill att allt ska bli klart nu, helst igår.

Dags att bestämma sig.

Vi har varit hem och kollat läget, det går helt klart framåt och jag är riktigt glad att vi inte behöver bo där just nu. Även fast dom satt för öppningen till köket så kändes det som att det var slipdamm precis överallt. Kul att måsta städa hela huset sen, inte.

Vi har ännu inte bokat resan till Stockholm och jag såg nu att flyget blivit lite dyrare, surt. Kanske dags att börja kolla upp allt och bestämma sig innan allt är dyrt eller slut. Om det blir som vi planerat så åker vi 12-14/7. Det kommer bli jätte skönt, jag längtar.