Promenad och myspys ljus.

Det blev en 1 timmes promenad. Det var/är ganska varmt ute så jag klädde mig sparsamt, men höll ändå på att flyta bort. Sen så blir det inte heller bättre av att kommunen inte är så flitiga på att ploga gångvägarna. Viktor somnade efter halva vägen och sov när vi kom hem så jag passade på att börja skotta gården, hann inte klart allt innan lilleman vaknade.

Viktor far fram som ett yrväder i gåstolen, han är på riktigt bus humör ikväll och jag sitter här och kollar runt och önskar mig saker från olika sidor. Ljusen är tända lite här och där och vi har bra mysstämning, när Viktor somnat tror jag att jag ska ta mig tid till en tur på spikmattan.

Hur kul?

J börjar som sagt jobba kl 14 (han åker 13.30) men det känns som att vi inte hinner göra så mycket innan dess, även om vi stiger upp i någorlunda bra tid. Jag har dammsugit hela nedervåningen på morgon och efter det for vi på stan, jag och Viktor gick in på jobbet medans J gick på bolaget och sen gick vi på Expert och förstörde en massa pengar. Jag har lagt 4000:- på en tvättmaskin, hur kul är det på en skala?

Viktor sover i sin bilstol i hallen och jag ska ta mig lite frukt. Sen när han vaknat och fått i sig lite mellanmål ska vi ut på promenad tänkte jag. Behöver komma ut i friska luften känner jag.

Bild: Tretti.se

Flyttat klart.

Flytten har gått bra och vi, eller åtminstone jag, trivs som fisken i vattnet här i huset. Ingenting är direkt färdigt och vi lär få leva i detta kaos ett tag också, men det gör inte så mycket. På lördag åker vi ändå till stugan och blir där över 1 vecka.
Mamma stannade tills igår och har hjälpt mig städa ur lägenheten. Så idag har vi haft besiktning, en besiktning som till skillnad från huset som tog två timmar, tog fem minuter. Efter det var vi upp och lämnade nycklarna, så nu är vi av med lägenheten.

J jobbar, 14-22 och när han for så la jag och Viktor oss och sov och vi har sovit nästan 3 timmar. Viktor var igår kväll jätte grinig och skulle bara vara i famnen och idag när vi var på besiktningen var han hos Anny och Kjell och A tyckte inte att han var 'som vanligt', så om det är någon sjuka på G eller om han bara var tröttis får vi se. Jag hoppas på det sista.