Spetsigt.

Jag börjar jobba kl 13, innan dess ska jag hinna dammsuga och plocka undan grejer här hemma, fixa mig själv, äta frukost/lunch och titta in på Lindex efter den här.

Dags att sätta fart med andra ord.

Julskyltning.

Hela familjen tog sig sovmorgon på morgon, kring kvart i tio har vi vaknat, skönt. Sen har vi mest lullat på här hemma innan vi åkte på stan för att kolla in julskyltningen, och man kan väl konstatera att det inte alls är som det varit tidigare. Viktor fick iallafall se en häst i Kåkstan och tomtar på torget i Gällivare, och där kan vi konstatera att hästen var roligare.

Annars lugnt idag, tror det blir middag hos Js föräldrar, rester från igår. Inget jag jublar åt direkt då det är lite julmat, men men... Viktor tryckte i sig 6 eller 7 köttbullar igår, och man fick inte dela dom, han skulle hålla dom hela i handen och gnaga. Gulle.

Tomtar på stan.

Vi har helg och började den med att vakna före 8. Sen har vi städat lite och plockat fram delar av julen. Nu sitter vi och väntar på svärmor/farmor för att åka på stan och kolla på tomtarna (tomternas vinterspel).

Nya dörrarna är på plats, dörrfodrena också. Idag får vi golvlister. Jäklar vilken skillnad det blir alltså.