Klänning.

Kläderna jag ville ha från Gina kom jag på att jag kanske skulle beställa på söndag kväll, typ ingenting fanns kvar på nätet då. Kul...eller så inte.
Pratade kläder med chefen och berättade om min förlust. Vilken tur för mig att hon var till Luleå igår och erbjöd sig handla åt mig om jag ville. Det enda jag skickade efter var den svarta klänningen som är längre bak än fram och på eftermiddagen kom leveransen. Tack.

Tandtrollen som inte försvinner.

Vi har ett problem med Viktor, vi har aldrig fått borsta hans tänder riktigt ordentligt. Han hatar verkligen det, när vi varit till tandläkaren har vi fått rådet att inte ge oss och även om han gråter och inte vill så ska vi vara ihärdiga, tillslut så släpper det. Men alltså, det släpper inte. Ibland går det lättare, speciellt att borsta nere.
Han kommer ju garanterat få hål i sina små tänder och det är ju inte kul.

Vi har provat att han borstar själv (och vi sen), att han får borsta med oss, liggandes, sittandes i famnen, stå framför spegeln och se när tandtrollen försvinner. Nån som har något annat förslag på vad som kan underlätta?Bild: Privat

Ledig.

Det blev inte så mycket av mitt gardinbyte igår kväll, istället blev det en cykeltur till fammo/svärmor (som inte var hemma) och telefonprat med mamma. Viktor ville inte alls somna heller, vi la oss strax efter 21 i hans säng med vällingen, när den var slut har vi läst böcker och sen klev vi upp igen. Han fick komma i våran säng när vi gick och la oss men det tog ändå nästan 45 minuter innan han somnade, typ 23.45.

Idag är jag ledig och Viktor är på dagis. Jag har hunnit träna, promenera med Frost, städa bilen, plocka bort alla blommor ute och duscha. Sitter och väntar på att åka och hämta han strax.
Medans han sover kanske jag tar tag i dom där gardinerna...eller så städar jag garderoben.