En sväng utomlands.

Dagen började med frukost/lunch hos pappa och Nadja, sen lämnade vi Viktor med dom och åkte till Finland. Lite shopping på Gina var det enda jag fick med mig hem. Kändes konstigt att bara åka förbi Ikea, det brukar alltid vara dit man ska.

Tacomiddag väntade när vi kom hem och sen paketöppning igen. Nu har vi haft våra tre julaftonar och jag är mer än nöjd med alla paket. Tack alla.
Viktor skulle åka skoter med 'mobbo' och jag var tvungen att följa med. Sen blev det en liten tur med boben innan vi skulle gå in igen. Viktor leker med klappen från min faster och sambo, en lastbilstrailer med fyrhjulingar och jag och J ser film, frågan är bara om vi sett den innan?

Nu är vi här.

Ingen sovmorgon på morgon, det hade varit superskönt med tanke på att klockan var efter 1 (som vanligt) innan jag sov. Men idag gjorde det ingenting att klockan ringde 8 (och ja, det är ju inte så tidigt egentligen) eftersom vi skulle åka. Min tanke var att vi skulle vara iväg senast 9.30, men den hann nog bli 10.15 innan vi rullade södeut.

Vi har inte gjort mycket. Ätit lunch och varit en sväng på stan, sagt hej åt Anette som jag/vi (på jobbet) pratar med varje dag, kollat in lite rea och köpt ett nytt spel.
Nu väntar vi på maten och sen ska vi se vad tomten lämnat här. Skulle tro att den ena klappen ska testas direkt, så det blir nog en tur ut sen ikväll.

Kramkalas och mamma med snopp.

Jobbat 12-18, sex snabba timmar. Haft en (o)kul kund, idag fick han ihop ca5½ timme i butiken, igår ca 5. Vadå omständig. Han har provat samma byxor och kavajer 1000gånger, minst. Och haft väldigt konstiga funderingar -Blir byxbenen för korta när jag sitter? -Den stramar lite i ärmarna, såhär (visar), då blir det konstigt och lite svårt när man ska dricka kaffe.
Rickard är tillbaka i stan, så han var förbi och självklart var det kramkalas. Imorgon ska han rycka in och jobba, då jag ska va ledig...surt.

Efter det jag kom hem så har jag hunnit med middag, dammsugning, bada med Viktor, läsa bok och lägga Viktor, packa, skura köksgolvet, plocka undan från bänkarna och nu väntar en promenad med Frost och sen sängen...kanske tillsammans med H&Ms vårkatalog som kom med posten idag.

Viktor när vi badade -Mamma, jag tvättar din snopp. Öhm, ja. Sötunge.