Kort dag.

Strax innan 9 var jag på jobbet på morgon, sjukt mycket att göra inför kampanjbytet. Vi jobbade hårt och 13.15 lämnade jag tjejerna och åkte hem. Viktors mage är inte i rätt form än så han får vara hemma från dagis idag, J åkte 13.30 så vi möttes i dörren.

Ute är världens härligaste väder, strålande sol och +1. Viktor sover nu och jag har sett skidor, när han vaknar MÅSTE vi ut och röra på oss, tror det blir en tur med vagnen.

Ikväll.

Haft myskväll hos Jackie tillsammans med henne (såklart) och Sara. Jackie bjöd på vårrullar och jag och Sara hade med oss kladdkaka, bär och grädde. Gott äta, kareoke och prat i nån timme innan vi sa hej då. Trevligt.

Viktor har precis somnat och jag hade kunnat sova för en timme sen, så nu blir det sängen. God natt*

Dålig mage.

Är du känslig kan du sluta läsa NU.

Viktors mage är paj, han får inte behålla nått av det han äter. Det går nästan rakt igenom lilla kroppen. Igår vet jag inte hur många gånger han bajsade...för många iallafall, fram till kl 16, sen var det lugnt. Han åt middag med god aptit som han också fick behålla - ändå tills inatt nån gång.  Strax innan 6 vaknade jag, då hade vi bajs i halva sängen, hela barnet + lite till, så bada barn och byta alla sängkläder gällde då. Nu har han ätit frukost, smörgås och blåbärssoppa, så får se hur länge det stannar.