Vanlig vardag igen.

Städa hela nedervåningen, diska, tvätta tre maskiner tvätt, handla och myst lite var vad vi hann med innan J och Frost kom hem från stugan. Nu äntligen börjar våran vardag på riktigt igen, J har ju haft semester två veckor längre än oss.

Ikväll tog jag mig en springtur, super skönt men jäkligt halt. Frost fick följa, men han är kass på det här med springning, han ska hela tiden stanna och lukta och kissa, så man får bogsera han.

Viktor sover och vi har badat bastu, nu väntar sängen.
Godnatt.

Vintertid.

Blev värsta glad när vi vaknade på morgon och såg på klockan, 9.34. Skönt. Tog upp telefonen och tittade på den klockan, 8.35. Just det, vi har ju ställt om klockan, då var det ju ingen direkt sovmorgon.
Vi har ätit frukost och ser tv nu. Ska ta tag i städning av hus snart och så ska jag baka oppsiebröd av osten jag har kvar sen sist.

Ute regnar det men det ser ut som att solen skulle kunna titta fram snart. Sol, visst, det är härligt, men nu vill jag ha snö. Vitt på marken som lyser upp i allt det mörka. Vitt som Viktor kan leka i. Men än så länge verkar den inte vilja komma...

Bild: Privat

111029 - kläder.

Ett försök till att få till dagens kläder på bild. Gick inte alls. En sak är iallafall säker, idag kände jag mig fin, det brukar jag inte göra. Kläderna satt, håret satt och sminket satt också. Yey.

Pappa jag glömde grejen till stativet/kameran hos er, har ni sett det? Antagligen la jag det på nått bra ställe. Med stativ och blixt hade dagens bild varit bra. Eller....alla bilder för den delen.

Klänning - H&M Kavaj - Gina Tricot Leggings - Cubus
Sjal - Kappahl Klocka - Regal Skor - Skopunkten