Herbalife.

Idag börjar mitt nya liv - igen. På kroppscanningen igår fick jag 'lära' mig hur jag ska äta för att uppnå mina mål (typ). Anki (som jag var till) är herbalife distributör, så jag ska testa på detta.
Jag hade ingen aning om vad Herbalife var för något, jag har hört talas om det, men inget mer. Så när jag kom hem igår var jag tvungen att googla. Det finns en jäkla massa dåligt skrivet om det, men även endel bra. Mycket är att folk är missnöjda med Herbalife upplägg hur dom jobbar, men produkterna verkar folk vara nöjda med.
 

Jag tänker iallafall ge det här en chans. Jag kommer äta en normal kost med mer fullkorn och mindre socker förutom till frukost då jag kommer köra på en shake. Ska bli riktigt kul att se hur det funkar.

Hemifrån 13 timmar.

Full rulle från morgon till kväll idag. Började dagen med att befinna mig på jobbet klockan 8 för att gå på galleria möte, sen butiken 10-18, med undantag för ett besök hos frissan under lunchen. Sjukt nöjd är jag.
Efter jobbet åkte jag raka vägen för att få mig en kroppsscanning. Det var jäkligt intressant, jag har gjort nått liknande på apoteket, men det här var mer avancerat.
 
Svärmor hämtade Viktor på dagis, så jag åkte och hämtade han där när jag var klar. Fick värma mig middag, köttbullar och makaroner, gott. Vi var inte hemma förrän 21, Viktor somnade direkt och jag har bott i soffan sen dess. Ska förflytta mig till sängen nu.
 
Godnatt.

Hårfix.

Jag har länge gått omkring och tänkt att jag borde klippa mig, men inte tagit mig för att boka nån tid. Men idag fick jag ett jätte infall att jag MÅSTE klippa mig - NU. Ringde och hade tur, imorgon fick jag tid. Skönt att få bort lite svinto toppar. Sen skulle jag behöva kasta i en färg i håret. Mamma, kan vi fixa det i helgen?
 

Bild från midsommar, men typ såhär ser jag ut nu...lägg bara till lite mer slitet på topparna och en lugg på utväxt.