Dagen idag.

Lunchade med Sara, jobbade till 18, hämtade en glad prick på dagis, gjorde köttbullar och nudlar till den glada pricken till middag, badade den glada pricken, cyklade medans han badade, hade myspys framför tvn (top model) och la sen den glada pricken.

Betalat räkningar och fixat tillbaka lite appar i telefonen har jag gjort efter det. Nu sitter jag och fryser och funderar om jag kanske också skulle behöva äta någon form av middag, jag har inte alls varit hungrig innan. Jo, så får det bli, något snabbt och sen i säng.

God morgon.

Bara för att jag tog mig upp i ok tid på morgon för att ta en springtur så är det såklart -20 ute. Istället blev det en lång varm dusch och nu sitter jag här framför kaminen och myser. Hårtork, plattång och smink ska användas nu närmast och sen blir det frukost innan det är dags att åka och jobba. 10-18 idag också.

Kakan jag bakade igår. Njä, inte så god. Luktar super, men smakar inte alls lika + att den nog skulle behövt lite mer tid i ugnen. Får leta upp något nytt recept att prova.

God morgon.