Grönt är skönt.

I våras såg jag en sån fin jacka på en liten kille på stan. Så fin att jag ville att Viktor skulle ja en likadan. Det var en Kaxs, från Kappahl, men den var slut både på nätet och i butiken på stan. Nu såg jag att dom fått in den på nätet igen (tror iallafall det är samma) så nu måste jag försöka få tag i en. Vill ju helst köpa i butik, så jag kollar där först, annars blir det att klicka hem en.
Viktor har en Kaxs nu, som börjar bli för liten, och vi är jätte nöjda med den.
 
Bild: KappAhl

Orange.

Fin topp från Kappahl som gärna får flytta in i min höstgarderob. Den finns i vitt och blått också och vit hade jag kanske helst tagit men orange livar upp min annars så svart/vita garderob mer. Måste helt klart spanas in.
 
Bild: KappAhl

Läget.

Ligger vaken i sängen och har gjort det lite över en timme, killarna snarkar bredvid mig. Han närmast mig är het och är orsaken till varför jag är vaken. Han vaknade och hade ont i benet/knäväcket och var jätte ledsen. Tänkte ge han alvedon, men han hann somna om. Har googlat och antingen har han växtvärk eller så förkylning i benet. Jag tror mest på det första. Skönt att vi skjutit upp Ikea tills imorgon iallafall.