God morgon.

God morgon fredag.
Ett stycke trött tjej vaknade när klockan ringde 7.05, behöver jag säga hur osugen jag var på att kliva upp. Nu är jag iallafall uppe, bilen är avsopad och motorvärmaren satt i, i kaminen brinner det och morgonshaken landade precis i magen. Ska åka och träna om ett tag.
Sen jobb, men det är inte förrän klockan 14, så det finns lite tid till annat innan dess.

Det höll på att gå galet.

Jag var helt hundra på att jag började jobba klockan 15 idag. Satt därför i lugn och ro och dösurfade och gjorde ingenting. Hade inte J undrat vad vi skulle göra idag och jag tyckt att vi kunde åka på soptippen med alla kartonger vi har på bron, så hade nog chefen fått ringa och efterlysa mig. Tur att J hade koll på att jag faktiskt började 12...och slutade 15, så liiiite rätt hade jag ju. Huj vad hemskt.
 
Jobbat då såklart, sen var vi en sväng ut på affärer och så hem och laga middag. Hemmagjorda hamburgare, så gott, jag åt typ ihjäl mig. Efter det har jag inte gjort mycket alls, dammsugit, lagt Viktor och gått igenom julsakerna, har lagt fram allt jag tänkt använda uppe på övervåningen så jag enkelt kan ta ner det imorrn kväll eller på lördag. Helt ärligt så börjar jag vara sugen på pynt nu.
 
Ett glas vatten och hopp i säng. God natt.