Grattis.

Så var söndag snart över. Fick med mig Emilia på en pw/löp runda. Vädret var lite spännande med både snö och sol, ibland tom samtidigt. Skönt var det att komma ut och röra sig iallafall. Sen åkte jag och handlade lite nödvändigheter och så hem för att fixa tårta och städa. Hann nästan städa hela nedervåningen innan första gästen kom, köket kvar, där tog jag bara golvet, får ta resten imorrn.

Två av dom bästa fyller år idag - J och mamma. Grattis <3

Tårta, köpes kakor, lek och surr. Nu godnatt.

Sovmorgon deluxe.

Jag valde att stanna hemma igår efter jobbet, ides inte börja åka ner till stugan. Istället blev det först en promenad med Emilia i 1½ timme och sen laga mat tillsammans med Js mamma och moster. Satt kvar hos svärmor och surrade till klockan var 22. Slog på en film när jag kom hem och hade mys i soffan med lite godis innan jag gick och la mig kring 00.30.
 
morgon vaknade jag med lite småpanik 11.32. När sov jag så länge sist? Före Viktor föddes tror jag. Pigg var jag iallafall, sen om det beror på att jag var utsövd eller om det hade med den lilla paniken att göra låter jag vara osagt.
Dags att starta dagen på riktigt nu tror jag.

Lipsill.

Jobbat 11.15-18.15. Kändes som att jag var där tre timmar istället för sju. Bra det.
Hade planer på att springa idag, men snön har bokstavligt talat vräkt ner här sen i förmiddags så den turen ställdes in. Istället åkte jag och körde överkropp på gymmet. Sen plockade jag upp Emilia och vi åkte och handlade oss lite mat.

Fastnade i soffan framför en film. Tur jag är ensam hemma för som jag gråtit så... Sova nu, trött till tusen med huvudvärk. Godnatt.