Ledig lördag.

Det är lördag.
Jag är ledig.
Solen skiner.
Jag sitter i stugan själv med Viktor och Frost.
Jag funderar mycket.
Googlar mycket.
 
 

Full rulle.

Full rulle från början till slut idag. 9.20 satte jag mig i bilen och styrde upp till Kiruna. Hade problem att hitta parkering då delar av stan var avstängd pga marknad i helgen. Hann i alla fall i tid till butiken. Jobb 11-18. Åt lunch på Safari (kanske det hette), super god cesarsallad och en chailatte. Hann springa lite på affärer också. När jag slutade var jag in på H&M och köpte det jag hittade på lunchen. Raka vägen hem, hemma kring 19.50, slängde på mig träningskläder och 20.00 var vi och zumbade.
 
Efter jag kom hem har jag inte gjort mycket, tagit en låååång och skön dusch och ätit lite mat. Nu väntar sängen, känns som att det behövs. Ställer klockan tidigt imorgon och ser om jag tar mig iväg till gymmet innan jobbet som börjar 8.30 - personalmöte.

Mot Kiruna.

 
Uppe sen strax efter 7 och nu sitter jag här redo att åka. Ska till Kiruna över dagen och jobba i deras butik. Jag trodde jag skulle vara nervös, men jag är lugn som en filbunke. Ska bli kul att se och testa vara i en annan butik faktiskt.