Slö.

Onsdag morgon. Jag sitter här redo att åka till jobbet. Fast egentligen vill jag inte, inte just nu iallafall. Sovmorgon hade jag velat ha, sova länge och vakna utvilad. Trött och seg är jag nu och helst av allt hade jag velat jobba i mjukisbyxor idag. Men nej, inte ok. Istället blir det sköna jeans och en härlig sweatshirt, typ. Man kan inte vara på topp jämnt.

Skönt *3.

Inventeringen är klar för den här gången. Jag var kvar på jobbet 30 minuter längre bara för att få den inskickad.

Bjöds på middag efter jobbet. Eller var det kanske vi som bjöd. Jag vet inte riktigt, vi åt iallafall våran mat hos Js mamma och pappa.
Har sen varit på gymmet med Emilia, körde löpning och så ben och lite mage. Skönt.

Blip blip.

Imorse ringde klockan 5.25. När har jag klivit upp den tiden sist? Typ aldrig. Sen att jag inte ens sovit 4 timmar gjorde ju inte saken bättre. Klockan 7 var vi på jobbet för att inventera butiken. Tanken var att det skulle vara klart till öppning..det var det såklart inte.
Misstänkte att det skulle bli tungt mot slutet av dagen och det blev det. Väl hemma så var jag mycket piggare. Har visserligen inte gjort många knop, har suttit i soffan från klockan 20 typ. Tänker stanna här till 23 då jag byter plats till sängen.
 
Sista rycket med inventeringen imorgon, sen är det bara hoppas den blir godkänd så det dröjer ett år till nästa gång.