Påskdagen.

Dagen har vi spenderat på isen. Pimplat, åkt skoter, druckit varm choklad med punsch, grillat korv och njutit av ledigheten. Strålande sol men tyvärr en massa blåst. Hittade ett skönt ställe med lä där vi kunde grilla.

Hockey och semifinal 2 just nu. Sen middag och bastu.

Påskafton.

Här var det godmorgon klockan strax efter 8. Viktor var snabb upp när jag bad han gå och se om påskharen hade varit. Och jajamen, tre ägg stod på köksbordet - ett åt Viktor, ett åt mig och ett åt J. Viktor fick två chokladharar, en film, ett par strumpor och så massa smådjur i plast. Dom var nog det bästa, han har lekt med dom i en timme nu.

(Här skulle det vara bilder på äggen, men det går inte att infoga...)

Jag jobbar tre timmar idag, sen tar jag påskledigt och vi åker ner till stugan. Ändrade planer gånger 2 har det blivit. Först skulle vi inte alls åka, sen skulle J byta så han har förmiddag imorgon och vi skulle åka direkt när han slutar men så har det blivit att han sjukskrivit sig (nacken) så vi åker direkt jag slutar idag.

Glad påsk!

Påsken är här.

Långfredag = ledig.
Har haft pappa och Nadja på besök över dagen. Dom kom vid 12 och åkte kring 19.30. Vi har egentligen inte gjort något, pratat, ätit, sett tv och så var jag, Viktor och Nadja ut och åkte bob/madrass en sväng. Sprang på renarna när vi var ute.
Igår jobbade jag, full rulle hela dagen. Ombyggnaden är klar, men det är så sjukt mycket att ställa i ordning innan vi är helt klara. Det får ta den tid det tar helt enkelt. Vi jobbar bara på två och kunderna går före allt annat.
Efter jobbet åkte vi (jag, Viktor och Emilia) och handlade. Lagade sen god middag här, drack vin, åt efterrätt, godis och chips och surrade på tills efter midnatt nån gång. Hennes J kom och åt med oss och min J kom hem efter 21. En jäkla trevlig kväll som jag mer än gärna gör om snart.