'Hemma'.

Helgen kom och gick. Mamma kom upp med bussen på fredag eftermiddag, vi köpte hamburgar och åt det till middag, sen såg vi Idol och hade fredagsmys.
På lördag jobbade jag så mamma var med Viktor under tiden. Gjorde vinter (plockade bort saker) på gården, gjorde god middag, packade och såg tv.
Söndag plockade vi ihop och fixade det sista som behövdes. Styrde neråt med ett stopp i stugan för att lämna grejer och så i Överkalix för att gå på marknaden. Hur det kan få kallas marknad är för mig ett frågetecken, skulle nog kalla det torgförsäljning istället.
Landade i Nyborg kring 16 och nu blir vi här i tre veckor till. Skönt.

v39.

Måndag - promenad 6,3km
Tisdag - gym (överkropp)
Onsdag - yoga
Fredag - gym (ben och mage)
 
Jag har gett upp benböjsutmaningen. Dom dagar jag tränar är det inga problem med att få till det, men på helgerna (har ofta uppehåll med träningen då) blir det inte av. 

Middag, goodiebag, träning, mys.

Fick oss middag igår hos Camilla, Matti och William, gott gott. Åkte iväg på tjejkvällen för att köpa mig smink och byxor åt Viktor. Sminket fick jag, men byxorna lämnade jag när jag såg kön till kassan. Hamnade istället på jobbet där jag stod och jobbade i 40 minuter. Fick mig en goodiebag när jag handlade, strumpor och hårmouse.

På morgon har vi klivit upp tidigt och varit och gymma. Var inte alls sugen på att kliva upp, men när vi väl var uppe så gick det bra. För att få med Viktor mutade jag han med att vi skulle ha filmmys i soffan när vi kom hem igen. Så det är vad som sker nu, Djungelboken i soffan under filten.

Senare ska vi på stan, Ica och handla mat och sen på Lindex och köpa dom där byxorna åt Viktor och så förbi jobbet och säga att jag jobbade igår. Ikväll kommer mamma.