Pippi.

På morgon när jag satt i köket så hörde jag att det lät i skorstenen och sekunden senare så ramlar det ner en fågel i kamin. Pippin hade panik där inne och Frost var helt i extas utanför. Jag tejpade tidningar för glasen så det skulle lugna ner sig (både pippi och hund). När J sen kom hem så släppte vi ut den, det gick hur bra som helst, J öppnade luckan och den flög ut direkt...jag hade räknat med att den skulle flyga omkring inne och skita ner.


Städat nedervåningen och rensat gamla kvitton blev sen nästa projekt innan vi blev hungriga och hämtade hem pizza.
Varit förbi Anki och fikat ikväll, 50 år och öppethus så vi åkte dit jag och mina andra två E:n en liten sväng.
Nu sitter jag och tittar på medan Viktor leker i badkaret. Kvällsmat och sängen väntar efter det.

Vinterkläder.

Jag har kärat ner mig helt i dom här vinterkläderna från Kappahl åt Viktor. Synd bara att inte han tycker om dom lika mycket som jag. Han gillar ju rosa, så han ville ha nått rosa, men nä, där går min gräns, tröja eller dylikt får han gärna ha rosa, men vinterkläder...njä. Vi testade den turkosa jackan med gråa byxor igår och den gillade han...men inte jag. Tur det är ett tag kvar till vintern är här.
 
 

3 blir 4.


Jag har en bulle i ugnen, gravid i v14 (13+1). Beräknad dag just nu, innan ul är gjort, är 28 februari. Våra familjer har vetat om det här sen v6-7 nån gång, vilket har varit jäkligt skönt. Samtidigt har det varit väldigt svårt att hålla det hemligt för andra med tanke på hur jag mått. Varje dag, kring middagstid har jag typ dött. Trötthet, illamående, yrslig osv. Under semestern orkade jag ingenting, motion var bara att glömma (hur mycket jag än ville), äta lagad mat var inte alls gott (tacka vet jag mackor och yoghurt) och jag hade ångest för att börja jobba eftersom jag visste hur jag skulle må på eftermiddagarna.
 
Nu mår jag bättre och bättre och dom flesta kvällar behöver jag inte använda mina åksjukearmband alls - yes. Nu håller vi tummar och tår att allt går som det ska.