v31 (30+4)

För 1 vecka sen (tisdag innan jul) var jag till bm och kollade till magen och lite värden. Som omföderska ingår inte det besöket tydligen, men jag fick välja om jag ville komma och kolla, med tanke på mitt hb och så.
 
SF-mått: 29
Hjärtslag: 128 
Hb: 122
Socker: 5,9
Blodtryck: 105/55
Vikt: 72,6kg
 
Vikten är ju lite rolig, hon måste ha någon slags glädje våg, för enligt den har jag bara gått upp 0,4kg sen 11/11. Enligt min våg hemma så har jag gått upp typ 2,5kg.
Järnet är på väg uppåt, äntligen! Mitt pillerknaprande har gett resultat.
Bulan nu på morgon, v32 (31+4). 
 
Med Vikor såg det ut såhär i v32 (31+1)
SF-mått: 30
Hjärtslag: 142
Hb: -
Socker: -
Blodtryck: 110/70
Vikt: -

Julen 2014.

Blev visst ett juluppehåll här inne. Dagarna den sista veckan har bara försvunnit. Jag jobbade måndag och tisdag förra veckan och sen har vi varit nere i Kalix från julafton tills igår och när man är där är det aldrig en lugn stund (känns det som). Bilderna får sammanfatta.
    
 
 
    
 
1. Julafton nr1 med Js familj på uppesittar.
2. Morgonmys i sängen på julafton.
3. Kalle anka hos pappa och Nadja tillsammans med min farmor och fastrar med respektive. Julafton nr2.
4. Ris ala malta.
5. Trotsade kylan och Viktor hade skridskopremiär på isen som lillebror skottat upp nedanför pappa och Nadja.
6. Julafton nr 3 hos mamma på juldagen tillsammans med släkten på hennes sida.
7. Blev en Luleå sväng på lördagen, enda vettiga shoppingen blev den här mössan åt bebis (fast en grå).
8. Vi åt frukost på hotellet på annandagen.
9 & 10. Viktor fick vara och rida med Jonna. Hur lycklig han var över det.

Söndag kväll...

...och jag ligger nerbäddad i sängen. Strax dags att sova, "ska bara" först.

Igår stod jobb på agendan, visserligen bara tre timmar. Sen hämtade jag hem Viktor en sväng från farmor och farfar. Vi såg julkalendern och spelade spel innan jag skjutsade tillbaka han. Han skulle sova där för att jag skulle på julfest med jobbet och J jobbade eftermiddag. Våran fest vet jag inte om den egentligen kan kallas fest, mer myskväll kanske. Vi var hos chefen (den vikarierande), åt god mat, surrade, spelade spel och fick julklapp. Årets klapp är en kabinväska, perfekt storlek för kortare äventyr. Fin och bra så, tyvärr har vi ju redan 4 andra resväskor i varierande storlekar. Jag premiär använder den iallafall nu till jul när vi ska till Kalix (har börjat packa idag). Fick även julklapp av finaste E igår, ett doftljus som luktar, ja, vad det nu luktar(?), gott iallafall och så pyjamasar åt bebisen.


Idag har jag haft sovmorgon delux, klev upp 11. Åt frukost vid tvn och sen klädde jag mig och tog Frost med mig på en promenad för att hämta hem Viktor. Vet inte om det var promenaden eller nått annat men när vi var hemma igen ville Viktor se film och jag slocknade i soffan typ 1,5 timme, jag var helt färdig. Annars har vi inte gjort så mycket, handlat och slagit in några julklappar. Jag väntar fortfarande på två stycken, dom borde ha kommit i veckan så jag hoppas verkligen att dom kommer imorgon.