Sorry.

Längsta uppehållet härifrån. 1 vecka i Turkiet och sen 1 vecka hemma där jag inte alls haft tid för datorn. Ska ta och bjuda på en Turkiet update senare.
 
I helgen har jag haft Anna här på besök, vi har ätit gott, varit på Dundret och äta våfflor och njutit, försökt gå på marknaden och sånt. Anna kom hit för att jag hade 30års fest, fast jag vet inte om jag ville kalla det fest, mer som...sammankomst. Jag ville träffas, dricka ett glas vin och surra och det var väl typ så vi gjorde. Bror, kusin och tjej kom upp från Kalix över kvällen, det gillade jag. Strax efter 1 hade alla kastat in handduken och vi la oss.
 
Igår efter att Anna åkt hem så for jag och J med Emilia på marknaden, blev inget inköpt för min del, mer än en suovas. Sen lämnade vi J hemma och åkte vidare på bilbingo. Hade inte alls turen med oss så vi gick därifrån fattigare än när vi kom. Vi tänker ta revansch på torsdag.
 
 

v24.

Eftersom vi åker idag så sammanfattar jag dagens träning redan nu.
 
Tisdag - styrka (överkropp)
Onsdag - löpning 3km
Torsdag - gym = löpning 10 min och styrka (ben, rumpa, mage och rygg)
 
Träningskläderna är nedpackade i resväskan, det finns ett fint gym på hotellet så vi får väl se vad som blir gjort i träningsväg under nästa vecka.

13:e.

Sovmorgon idag var min tanke, ställde klockan på 9.30 så vi inte skulle sova bort hela dagen i alla fall. Men klockan 8 var jag klarvaken, låg kvar i sängen till 8.45 typ. Sen har jag sett nyhetsmorgon, när händer det liksom? Alltid är det nån av barnkanalerna som står på.
 
Jag och Viktor är färdigpackade (jag har bara min plattång kvar, men den ska användas ikväll) och jag håller på att bocka av min lista med andra saker som ska göras innan vi åker. Typ vattna blommor, diska, städa bilen, måla naglarna.
 
Viktor åker till stugan här om nått tag och jag och J kommer sen ikväll när han slutat jobbet och packat klart. Jag ska ut och käka med jobbet, det var nu...eller i augusti som passade, typ. Alla är borta om varandra från och med imorgon.
 
Bra med fredagen den 13:e såhär dagen innan avresa?