Lördag/söndag.

Jag startade lördagmorgon med en skön morgonpromenad på 5,3km. Sen jobb från 9.30-14 och när jag slutade styrde jag mot stugan. God mat och gott dricka, tråkiga besked och tv innan vi tog en rätt tidig kväll.
 
Igår var vi ute, pimplade och grillade. Kallt och jäkligt men vi var väl ändå ute typ 3 timmar. Plockade ihop och fixade i stugan och åkte hem vid 17.30. Väl hemma stod Frasses för middagen och sen gjorde vi inte alls mycket resten av kvällen. Såg Lost och tvättade kläder.
 
Morgonpromenad och lördagsgott.

v13.

Måndag - crosstrainer 30 min, ben och rumpa (hemma)
Tisdag - löpning 4km
Onsdag - skidor 5km
Torsdag - skidor 5km
Fredag - löpning 18min & trampmaskin 15min (gym)
Lördag - promenad 5,3km

Fredag.

Klockan ringde 7 imorse, för att jag skulle iväg och träna. Tänkte när jag vaknade att det var världens dummaste idé, men sen när man är uppe och framförallt färdigtränad så är det ju så värt det. Sen jobb 9.30-17 med bästa Emilia.
 
Fixade middag när jag kom hem, fylld kycklingfilé (salami och västerbottensost), sallad och stekta champinjoner. Skruvade ihop hyllan till relaxen som jag köpte i Luleå förra veckan och dammsög hela nedervåningen. Fick en inbjudan om tv borta så Lets dance har jag sett hos Emilia och Jonas.