2 planer. 2 misslyckande.

Hade ställt klockan på ringning strax efter 7 på morgon, tänkte hinna ta en liten promenad före jobbet. Men nej, inte blev det av. Jag var SÅ trött så det tog mig en timme från det att klockan ringt första gången tills det att jag faktiskt klev upp. Laddade med grötfrukost för en kul dag på jobbet, men nja, vi hade nog för höga förväntningar på den här dagen. Klämfredag, nyss lön, stundande avslutningar och en bra kampanj. Visst hade vi en bra kassa, men vi trodde på en ännu bättre.
Jag och E hade planerat för en springtur ikväll, men jag fick huvudvärk på jobbet som inte riktigt ville släppa (har fortfarande lite ont) och när jag slutat och kom ut så blåste det lite för mycket för att jag alls skulle vara sugen. Vi ställde in och bestämde att det var helt ok att sitta i soffan ikväll med något gott. Mitt gott blev chips och dricka. Det var gott, men nu har jag typ ångest för det. Åh.
 
God natt.

Bra dag.

Ledig dag idag och ingen unge. Sovmorgon deluxe hade varit skönt, men klockan ringde 9 för att vi inte skulle sova bort dagen. Efter frukost gick vi ut. Jag har krattat hela gården (ok, jag har fuskat och lämnat lite), vi har tittat vart vi ska sätta upp en boda och J har flyttat en rönn till häcken och vattnat hela raden. Viktor kom hem kring 12 kanske. Vi åt lunch ute på bron, plättar och sylt stod på önskemenyn.
 
Killarna har åkt tillbaka till stugan, men innan dom åkte så bjöd vi svärmor och svärfar på middag. Blev ett litet hopplock med grillad lax, grillade korvar, grillade grönsaksspett och så pottisallad till det.
Jag har varit på sista buggträningen för den här säsongen, roligt, lite svårt, svettigt och så lite tråkigt. Kommer helt klart gå en till kurs. När jag kom hem från den så bytte jag bara om och så blev det en skön promenad som avslut på en bra dag.