Snö.

Förra veckan vaknade vi en morgon till det här. Jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt. Innan dagen var slut så var all snö borta, bra eller dåligt? Viktor tyckte i alla fall det var jätte tråkigt.

Bra helg.

Jag och Viktor har haft en toppen helg.
- Korvgrillning med Timmy och hans mamma uppe på Dundret.
- Sovit en natt hos mamma.
- En heldag med mommo (Viktor).
- Ikea och annan shopping med bästa Emilia (jag).
- Godis och tv mys i sängen.


Onsdag, irriterad, snö.

Onsdag har snart passerat, halva veckan har gått. Öh, vart tar tiden vägen?
 
Igår var jag ledig och vi tog det rätt lugnt. Började dagen med en tur till logopeden med Viktor, konstaterade att han faktiskt kan ljuden om han koncentrerar sig riktigt mycket. Ett litet steg fram i alla fall. Sen var vi på stan och kollade overall, köpte en på Eriksson, som vi kommer lämna tillbak. Efter att ha rådfrågat svärmor om storlek och så, kom vi fram till att det är bättre att ha en med resår i midjan än en som är helt rak. På kvällen var jag på Olles och åt en bit mat eller två med jobbet, typ trevligt.
 
Idag har det varit jobb/dagis hela dagen. Pratat med både mamma och Emilia i telefon i typ 2 timmar totalt ikväll. Irriterad är bara förnamnet, typ. Men men, är bara att bita ihop. Nu ligger jag i sängen med en kopp te och ett fat med äppel och banan bitar och väntar på Viktor som inte vill komma och lägga sig.
 
 
Igår blev det premiär för motor/kupé värmaren. -4 var det på morgonen och väldigt frostigt. Idag på morgonen var det bara -1 men det snöade. Sen har det tydligen snöat hela dagen utan att det lagt sig, men när jag slutade jobbet hade det börjat lägga, så nu har vi typ 1 cm eller 2 på gräsmattan. Även om jag inte riktigt gillar smällkalla vintern med massa snö, så tycker jag det är lite mysigt med snö just nu...samma sak varje höst, det är nått speciellt när första snön kommer, kanske för att man vet att den ska försvinna..? Fast jag gillar när den riktiga snön kommer också...hm...