Håll käften!

Hund bortskänkes omgående!!
Jag blir seriöst helt jävla knäpp på han. Löptikar i krokarna och han är så jävla störd, kan inte ligga stil, piper och ylar (det sistnämnda håller han på med nu). Jag har stängt in oss i sovrummet för att slippa hans spring men då låter han bara mer... pest eller kolera?
Igår kväll lät han så mycket så Hjalmar vaknade, han sov ca 20-23, sen blev det vaken tid till 02. 
Håll käft och gå och lägg dig funkar inte...tyvärr. Just nu överväger jag att sätta ut han i bilen tills J kommer hem.

Annars idag har vi varit och handlat det sista inför morgondagens nyårsfirande. Tror jag har läget under kontroll faktiskt. Städat lite på övervåningen och bäddat sängen åt mamma och Janne. Tvättat. 
Ikväll har vi varit till Emilia och hälsat på, blev surr och te. Hjalmar var SÅ trött när det var dags att åka hem och sov tillochmed på golvet. 

Hej då julen.


Idag åkte den, julen alltså. Jag har alltid varit snabb med att plocka bort den, jag blir liksom väldigt less. I år kanske extra less för att jag inte fick till nån julfeeling alls..?
Känns nytt och fräscht med vanliga lampor och ljus osv. En bukett tulpaner hade varit pricken över i:et också.

Lamporna i köksfönstret brukar jag göra små försök med ibland, men jag blir less dom rätt fort och våra vita "rör" åker fram. Bästa julklappen vi fått av C och M ever (iallafall om jag får bestämma).

Vardag.

Julen 2015 är över och vi är igång med vardag igen. Riktig vardag idag (förutom att inte Viktor varit på skolan då) med tandläkaren, begravningsbyrån, jobb för J, i säng i normal tid osv.

Emilia och Adrian var förbi en sväng mitt på dagen också, lite surr, fika och julklappar blev det. Jag fick ett fint armbandet av henne. 

Ikväll efter att Hjalmar somnat och innan Viktor skulle hoppa i säng spelade vi fia med knuff, han och jag. Kändes bra att göra nått bara vi, tyvärr hamnar han lite åt sidan ibland pga lillebror som kräver mer uppmärksamhet.