Sjukskriven.

Gjort två vändor på vårdcentralen idag. Var väldigt skeptisk till om det skulle vara värt det...speciellt när jag var tvungen betala också. Men ja, efter sista besöket var jag SÅ lättad. Sjukskriven från imorgon tills den 26/2 (bf). Musklerna i min rygg är inte som dom ska. Jag är väldigt 'svankig' pga magen och då belastar jag ryggen fel och ja, det ena föder det andra. Sjukskrivning, vila och övningar ska väl kanske lätta på det onda. Annars så borde det försvinna efter förlossningen.
 
Har alltså gjort sista dagen på jobbet idag...på väldigt länge. Med blandade känslor. Nu ska jag vila, må gott och förbereda för bebis ankomst som beräknas vara om 27 dagar. För mig får h*n gärna komma lite tidigare.

Tänk på våren.

Butikerna börjar fyllas på med vårnyheter och jag är SÅ sugen på att shoppa nytt.
Jag vill bli av med magen.
Jag vill ha vår.
 
Tänk att bara kunna gå ut med sneakers istället för vinterskor.
Tänk att kunna ha en tunnare jacka utan att frysa ihjäl.
Tänk att slippa ha vantar/handskar.
Tänk att slippa täckbyxorna.
Tänk på strålande sol och några + grader.
Tänk på takdropp.
 
Tänk vad mycket fint det finns i butikerna. Det här hade jag tex inte alls tackat nej till.
 

Busväder och sista dagarna.

Gjort min näst sista, eller näst näst sista dag på jobbet idag. Ska bli så skönt att få vara ledig och bara vara sen fram tills att bebisen kommer. Det är jobbigt att jobba, men med tanke på att det är mindre än en månad kvar så borde det kanske vara det också.
På jobbet är det kaos, typ. Vi ska få nytt innertak, ny belysning och en ac, så nu driver vi full butik i halva lokalen. Belysningen är bortkopplad så vi har typ bygglampor upphängda i taket. Det ser inte alls inbjudande ut, men det är värt det...i slutändan.
 
Ute vräker snön ner samtidigt som det blåser en massa. Busväder delux.
Intar soffan och tv strax, sen tror jag vi satsar på en tidig kväll ikväll. Det känns i kropp och knopp att jag jobbat och att jag sover dåligt på nätterna. Sen är hela familjen mer eller mindre förkylda.
 
Tjip tjop.