Kalix.

Ingen sovmorgon på morgon för våran del, Viktor skulle till logopeden så klockan ringde 7.15. 
Gick bra hos henne och nu ska vi träna hemma under sommaren och komma tillbaka till henne i oktober. Vi har varit dåliga på det här med att träna själv men nu har jag en plan för hur vi ska göra. 

Sen blev det snabb handling, bad/dusch, packning och lunch innan vi åkte iväg. Jag och gossarna befinner oss i Kalix i helgen, vi passar på att vara här när J jobbar. Är marknad hemma som jag gärna hade gått på, men men...man kan inte få allt. 

Vi bor hos pappa och Nadja nu tills på lördag, då "flyttar" vi till mamma. 
Surr, middag, djurspaning och jordgubbar sammanfattar eftermiddagen/kvällen rätt bra. 

Onsdag.

Idag har vi betalat klart stugan i Ramsvik, vilket betyder att om 1 månad är vi på G neråt i Sverige. Bokade även maten till dagen då vi kommer ner, bbq med julsmaker. Tror vi kommer få det så bra där...ja, på allt vi ska på. Förra veckan blev även minibuss bokad, endel pengar i det, men ändå kul att åka alla tillsammans istället för med två bilar.
 
William kom och var med Viktor en stund idag, dom spelade wii och det lät som att dom skulle ha ihjäl varann ibland, men kul hade dom i alla fall.
Sen har vi varit på stan en sväng, jag behövde en bikiniöverdel, och det var ju lättare sagt än gjort. Jag vill inte ha med byglar, men gärna vaderat, gärna halterneck...ja listan kan göras lång. Hittade en på Kappahl som jag köpte, den är inte perfekt, men den får nog duga. Hittade en body åt Hjalmar på rean också, 40kr, lite stor men han får växa i den då.

Ikväll har Emilia varit här. Jag gjorde äppelpaj och bjöd på. Och så blev det såklart en massa skitsnack om allt och ingenting.
 

Tisdag.

En rätt händelselös dag börjar ta slut. Fyllt upp kylen är väl det vettigaste vi gjort idag. Regnigt och trist ute vilket gör att energin inte är på topp direkt...men man måste väl få ha såna dagar också ibland. 

Vi köpte glass från glassbilen, till Viktors stora förtjusning. Han har önskat sig sandwichar hur länge som helst så idag slog vi till. 3:e gången vi handlar från den så det blir ju lite "roligare" då...lite mer exklusivt.