Innedag = tråkdag.

Måndag = Ny vecka och nya tag.
Det har snöat, snöat, snöat och regnat idag, alltså en riktig kojdag. Jag har inte gjort något vettigt alls...deprimerande nästan.

Imorgon åker jag, Hjalmar och svärmor hem en sväng. Bvc besök och mathandling är det som gäller. Packa om väskan för Kalix visit också. Dom lovar riktigt dåligt väder så vi åker redan 8 för att vara på säkra sidan att hinna (10 ska vi va på bvc).

Idag har jag tagit nya tag med kosten. Det är som svårt att fixa det, speciellt här i stugan var det finns massa gott i skåpen hela tiden. Jag har klarat mig rätt bra idag, bara typ 5 popcorn nu ikväll...bra gjort tycker jag eftersom skålen har stått där på bordet hela kvällen.

Helgen.

Igår vaknade vi upp till en massa snöande. Min bror kom hit och han och J åkte iväg på en skotersväng. När dom kom tillbaka kom även solen och vi packade väskor och åkte ut på träsket. Grillade korv/hamburgare/fläsk och mådde gott.
 
Åt god middag, grillad älgfilé, hasselbackspotatis och whiskeysås. Alla män gick i bastun och jag, svärmor och barnen såg tv innan vi gick och sova. Jag var mer död än levande då jag la huvudet på kudden.
 
På morgon efter frukost och så åkte bror hem. Sen har det inte blivit så mycket gjort. Supertrist väder med snö och blåst men vi trotsade det och tog en tur med vagnen. Fick mig en tupplur på nästan 2 timmar med Hjalmar innan middagen. Skönt. Nu ser vi Wallander och sen blir det sängen.
 

Påsklov.

Igår kom vi hit, till stugan. Vi gjorde inte alls mycket, solen sken och vi satt inne. Bra prioritering?
Hjalmar ville inte riktigt somna på kvällen och jag själv var SÅ trött. Kring 00.30 somnade han iallafall och kl 6 tyckte han att det var morgon. Vi låg kvar i sängen i hopp om att somna om, men icket...så strax efter 7 klev vi upp.

Han har haft en "bra" dag, ätit, sovit och varit väldigt nöjd när han varit vaken. Jag har fått städat och möblerat om i vårat rum och tagit in spjälsängen. Viktor har haft bakdag med farmor, dumlekakor, chokladbollar och bröd.
Efter middagen var jag en sväng i bastun, skönt! Och nu blir det tvmys resten av kvällen.

Och ja, vi har tagit påsklov nu.