Härlig morgon (igår).

Ligger vaken i sängen hos mamma, klockradion visar 7.54, helt ok..synd bara att klockan egentligen är en timme mindre...då kändes det inte lika ok längre. 

Vi kom ner på fredag eftermiddag och blir här till nästa söndag medan J är hemma och jobbar.

Gårdagen bjöd på en fin morgon hos pappa då lillebror släppte hunden som tog upp älg 150 meter bort och vi satt nere vid grillplatsen och mådde gott i morgonsolen och lyssnade på hans ståndskall. Sen blev det lite skogshäng för att få se älgarna.
Sen blev det båt upptagning, tvätt och undanstoppning av den. Vi såg väl mest på men var ute i nån timme innan vi åkte till mamma för middag.
En lugn kväll med spel, pyssel och surr.

Vitt och fint.


Vitt och fint när vi gick till skolan på morgon. Så härligt med lite snö. Tyvärr regnar den bort just nu. 

Efter att vi lämnat Viktor på skolan på morgon fortsatte vi till Coop och handlade blöjor och bröd typ. Riktigt skönt ute men jäkligt tungt att skjuta vagnen i snön, även fast det inte var så mycket.

Vid 11 fick jag en hund levererad hem av svärfar och sen kom J efter 14 nån gång (med traktorn). Skönt med några timmar tillsammans innan vi delar på oss igen imorgon. 
Viktor har varit på kalas hos Timmy ikväll och när han kom hem så blev det badkaret en stund innan han skulle i säng. Hjalmar fick sig också ett bad och sen somnade han i min famn i soffan. 
Jag och J har avslutat kvällen med löjromsmacka, gott gott.

Det faller vitt från himlen.

Det snöar ute, äntligen! Tror dock att den försvinner imorgon då dom lovat regn...men men. Viktor var helt överlycklig när jag sa att det skulle komma snö ikväll och han var inte svårövertalad om att promenera till skolan imorgon om det är vitt på marken.

På morgon hade jag och Emilia frukostdejt på gallerian...som vanligt så blev det en låååång frukost (läs 3 timmar), med massa prat om ditt och datt. Snart är deras bebis också här, det längtar vi efter. ♡

Gossarna har varit med svärmor ikväll en stund medan jag for och simmade. Hade 30 längder som mål men det blev 40 innan jag var klar. Är så sjukt lugnt att simma i malmberget, idag var det typ bara jag och en annan i bassängen. Skönt.