Zumba strong.

Ikväll har jag och E varit iväg och testa en ny träning, Zumba strong. Inte alls dans, utan övningar i takt med musiken. Allt från jumping jacks till situps. Det var jobbigt men framförallt var det riktigt kul.

Efteråt pratade vi om att börja gå på nått pass, typ 1 i veckan. Vi ska kolla upp vad som finns och så. Sen tänker jag att jag ska simma 1 gång i veckan också. Plus lite övningar hemma och promenader. Vi får väl se hur det blir med allt.

Omgjorda gummor.

 
Sprayade mina ryska gummor helsvarta i söndags. Nu passar dom mycket bättre in på hyllan (tidigare var dom träfärgade med bortnött mönster lite här och var).

Kärt återseende.

Ny vecka och vi kör dom sista dagarna i augusti nu. September = riktig höst. Vart tar tiden vägen?
Bokade 18månaders kontroll åt Hjalmar på förmiddagen, 18 månader! Han föddes ju typ nyss... Är bara ca 2 månader tills jag börjar jobba igen också - ångest. Jag vill verkligen inte.

Efter att Viktor kommit hem från skolan åkte vi till Emilia. Kul att träffas igen efter 2 månader. Lite surr och te blev det. Hjalmar var JÄTTE blyg i ca 1 timme, sen släppte det lite och han vågade lämna min sida för att kolla in leksakerna Adrian satt och lekte med.

Ikväll efter middagen packade jag väskan och for på badet för lite "egentid". 40 längder fick jag ihop innan jag klev upp, nöjd tjej.