Ledighet när den är som bäst.

Det är redan fredag...shit, vart försvann den här veckan? Jag har varit/är föräldraledig hela veckan och sen i onsdags befinner vi oss nere vid kusten. 


Vi har hunnit med två julfirande (en med julklappslek och en "vanlig") med fina presenter och shopping i Luleå igår. Idag blir det shopping i Haparanda/Torneå. Njuter till max dom här dagarna.

Annandag jul.

Julens sista dag idag och hos oss flyttade julen ut redan igår. Jag brukar ju tröttna och plocka bort det tidigt, men det har aldrig hänt att det åkt redan på juldagen. Superskönt var det igår när allt var borta och allt var "som vanligt".


Viktor sov hos farmor och farfar från igår till idag och innan jag hämtade hem han idag så var jag på stan en sväng och kollade in rean. Men alltså jag ides inte trängas så det blev inget fyndande. Tror ärligt inte att jag skulle hittat nått iallafall. 

Just nu är det hockey/bastu stund här och jag och pojkarna kör film istället, 102 dalmatiner. Den blir det grillmat till middag och så har jag bestämt film och chips ikväll när Hjalmar somnat.

God jul.

Julafton lider mot sitt slut och jag ligger i sängen med en kille som har lite svårt att somna...övertrött skulle jag tro. Inte så konstigt heller med tanke på vad klockan är.


En mysig julafton har vi haft. Massa paket åt barnen, julklappslek åt oss vuxna, julmat, Kalle Anka, fika, spel osv. Innan vi åkte till svärmor och svärfar (lagom till Kalle) så var vi på stan på julkalendern, en MASSA barn och pojkarna fick såklart inget paket. Sen var vi ute och skottade gården innan vi fick in och gjorde oss klara för julfirande.

Igår jobbade jag sista dagen på ca 1,5 vecka, jag är ledig till 3:e januari. Skönt! Ska bli härligt med lite familjetid. <3

Nu sover Hjalmar äntligen och då ska jag också ta och slå igen mina ögon. Imorgon antar jag det blir endel lek med nya klapparna. Båda pojkarna har fått "åkdon" så vi får nog ta en tur i nån backe.