Skottdagen.

På morgon kände jag för en riktigt lat förmiddag, kanske till och med att jag skulle sova när det var dags för Hjalmars tupplur. Men allt ändrades när Emilia skrev och frågade om vi ville med på en promenad. 1 timmes skön (men svettig) promenad medan barnen sov var riktigt nice. Vädret var på topp, solen sken och termometern visade -2.
 
Kalas coming up och Viktor ville såklart köpa nått åt lillebror så vi lämnade familjens minsta med farmor och åkte på Lekia och fixade present. När vi kom tillbaka för att hämta minstingen hade farmor tagit fram fika så vi fikade och satt och surrade ett tag innan vi åkte hem.
 
Tvättmaskinen går och ska snart hängas, Frost behöver få sig en liten pink och så är det ju Farmen om några minuter också. Tjipp tjopp så var den här extra dagen slut.

Helgen.

Vi har haft en bra helg nere i Kalix...dock gick ju tiden alldeles för fort som vanligt.
 
Fredag - var nere vid 17, åt middag och såg Fångarna på fortet hos mamma.
 
Lördag - Jag och mamma var en sväng till Kalix på klädloppis, fyndade ingenting. Sen var vi stund på skotertävlingen med gossarna, Hjalmar somnade skönt i vagnen men Viktor frös om fötterna och var grinig så vi åkte hem till pappa och Nadja. Middag där innan jag lämnade hela familjen där och åkte på tävling nr2 för dagen. Vilken skillnad och se dom "stora killarna" köra jämfört med dom som körde tidigare på dagen. Hade sen innan bestämt att vi inte skulle se hela tävlingen så lagom till Melodifestivalen var vi hemma.
Printscreen från en film på lördagkväll.
 
Söndag - efter frukost hos mamma åkte vi till pappa och Nadja. J tog ner lite träd åt dom och sen åt vi lunch innan vi åkte uppåt. Stannade i stugan och skottade gården och när vi kom hem fick vi oss middag hos svärmor och svärfar. Lugn kväll i soffan sen, Farmen och så filmen på 4an.

För ett år sen...

Idag, fast för ett år sen var du beräknad att komma till oss. Vi hade väntat och längtat och fick höra att du nog skulle komma innan den här dagen. Men dagen kom och dagen gick och du tittade inte ut. Jahapp, då skulle vi gå på övertid då, jag hade verkligen inte hoppats på det...
 
Snart fyller du 1 år, älskade unge. Vart tar tiden vägen?