Klubbade föräldrar.

Denna jäkla sjuka, pojkarna var "friska" i tisdags när vi vaknade men då var det istället jag och J som låg. Alltså vi har nog varit mer döda än levande.
Igår började J repa på sig, tur det, att nån blev lite piggare.
Idag, eller rättare sagt ikväll, har jag börjat känna mig som människa igen. Jag har haft huvudvärk, mer eller mindre, sen jag vaknade på tisdag morgon...tabletter har hjälpt litegrann men inte tagit bort helt. Lägg till feber, yrsel, tjut i öronen, hosta och noll matlust så får man fram den värsta "förkylningen" jag nånsin haft.
Nu hoppas jag att det känns bättre imorgon när jag vaknar så inte det här bara är nått tillfälligt.

Och ja, Viktor fick tillbaka feber och huvudvärk igår. Idag hostar han bara och är lite trött, han har inte heller så mycket till matlust.

Status.

Läget idag är följande:
Viktor är feberfri men har ont i halsen. Rätt pigg men ingen större matlust. 2 plättar till lunch och lite korv och strips till middag.
Hjalmar har feber fortfarande, inte lika hög som igår vilket är positivt. Jag har haft han i famnen mer eller mindre hela dagen. Han har haft några korta stunder då han varit piggare och orkat leka lite.

¿

Feber på killarna hela dagen. Viktor hade en topp på 40.3 när alvedonen släppte på eftermiddagen. Hostig och snorig är han också, inte det minsta kry. Han fick såklart välja mat till middagen (så han skulle få i sig nått) och då blev det pizza. 
Hjalmar har "bara" feber, den ligger på ca 39-39.5. Små gnällig mest hela tiden och vill vara i famnen. Han vill ju inte riktigt dricka ur mugg eller nappflaska så jag är glad att jag ännu har kvar amningen, då har han fått i sig vätska under dagen på det sättet (jag ammar inte dagtid annars).

Båda två har fått en dos alvedon och sover nu. Jag ska också ta och sova, man vet aldrig hur natten blir. Förhoppningsvis är den bra och imorgon vaknar vi lite friskare.