Dagvild.

Det är tydligen lördag idag, men jag är så dagvild så det hade lika gärna kunna vara tisdag eller torsdag.

Dagen har varit rätt seg måste jag säga. Vädret har varit hyffsat, varmt och sol och moln (mest det sista). Jag har inte alls gjort speciellt mycket vettigt vilket faktiskt varit skönt, inte ens varit ute desto mer.

Jag hittade denna lilla äckliga sak vid infarten idag, hämtade svärfar som gick mörda den med ett slag eller två i skallen. Kul att ha dom jäklarna kring gården - inte.

Efter middag och efterrätt tog vi en tur på träsket för att testa fiskelyckan, tyvärr var den rätt dålig, men det var iallafall härligt väder.

Rantat runt.

På onsdag blev det en sväng till Luleå. Inte så mycket shopping för min egen del men nån liten påse kom jag hem med. Bla vattenkokare, leksakskorg/förvaring, byxa och tröja åt Hjalmar och kastspö åt Viktor.

På torsdag blev det en Haparanda/Torneå sväng. Ikea blev billigt, ett kuddfodral och ett skohorn. Sen blev det en tunn dunjacka åt mig och en ryggsäck åt Viktor på Stadium.
Jag var helt slut på kvällen när vi kom hem men klockan hann bli nästan midnatt innan vi sov (Hjalmar sov i bilen hem och var inte trött).

Igår tog vi därför sovmorgon till 10, så skönt, men dagen blev kort. Vi satte ihop våningssängen som fanns här och fixade så båda barnen kunde sova i den (bort med spjälsängen alltså). Viktor sover uppe och är SÅ nöjd och Hjalmar nere, J byggde en grind så han inte ska rulla ut.
Var med svärmor ner till Bränna och handlade lite mat också.

Tur och retur.

Direkt efter frukost idag åkte jag och J hem en sväng. Han har klippt gräsmattan och hämtat ut ett paket och jag har dammsugit, vattnat blommor, rengjort kylen och slängt bort årets sommarplantor - senaste tidens värme tog kål på dom. Sen handlade vi innan vi åkte tillbaka till stugan.

Här har jag hunnit med att dammsuga ur bilen, laga middag, tvätta kläder och så blev det en springtur ikväll igen. 5km idag, jag är toknöjd!

Ska ta och hoppa i säng strax, är supertrött och imorgon ska vi ta en Luleå tripp så klockan ringer vid 7.