Stughäng.

Vi kom till stugan igår vid 14tiden, åt en sen lunch och for sen ut och fiskade. Dött till en början men sen hittade vi dom, Viktor fick mest...jag fick en.
Tog en tur i skogen med fyrhjulingen innan hela familjen tog en skön bastu som avslut på dagen.

Idag har vi (jag och pojkarna) mest varit inne, eller iallafall fram till typ 16. Molnigt och myggigt så jag orkade faktiskt inte med att gå ut. Rökte gårdagens fisk till lunch och det var mumma det. När solen sen kom tog jag och dammsög bilen och vi gjorde middag som vi åt ute i mygghuset, premiär för i år.

Satt ute ett tag och bara njöt av tillvaron och sen åkte vi ut och fiskade. Mer fisk idag än igår och jag fick...en! Så det blir rökt abborre till lunch imorgon också.
Tränade lite när vi kom hem igen och så en snabbis i bastun innan det blev lite soffmys med minsta mannen i huset som inte ville somna med sin pappa.

Vittsjö.

När vi tog bort datarummet (det blev Hjalmars rum) så flyttade vi ju upp skrivbord, dator och allt på övervåningen. Men alltså, vi sitter typ ALDRIG där. Vi har en dator nere också, som tyvärr oftast hamnar på köksbordet, och jag gillar det inte. Jag bär den till vardagsrummet och J bär tillbaka den till köket. Jag har därför funderat på ett sånt här bord som vi kan ha i hallen och där kan datorn få stå...förhoppningsvis.
Vittsjö laptopbord från Ikea.

Packar om.

Just nu ligger jag hemma i sängen med stora killen bredvid mig som spelar nå flygplansspel på plattan. Snart dags att sova.

Vi kom hem vid lunch, gjorde plättar som hela familjen åt. Sen klippte J gräsmattan och jag påbörjade projektet "försöka packa kläder för 3 veckor". Ska det vara varmt? Kallt? Regnigt? Nåja, väskan skulle packas om och nu är det gjort. Jag har packat mest för soligt och varmt så vi får hoppas det blir så.
Tvättmaskinen har jobbat på bra och vi har varit på stan och förstört pengar, J har gjort sitt årliga klädinköp (typ) och så blev det smått och gott på Dollar + mat på Coop.
Tanken var film ikväll men Viktor ville helt plötsligt inte så då sket vi i det. Istället har jag tagit en springtur och J ser fotboll.

Hämtade ut ett paket med nya träningskläder idag och dom fick såklart invigas ikväll. Gillar färgen/mönstret på både tröjan och tightsen massor.