Jättebubblor.


Viktor ville köpa nått när vi var på Coop (för sina egna pengar), han tittade på lego men jag tyckte inte det... Föreslog då jättebubblor från Lekia istället och det gick bra det med. Tror dom gjorde ganska stor succé. Synd bara att det gick åt mycket "medel" och refillerna var dyra. Blir till att försöka blanda till nån egen.

Vi har hängt några timmar hos svärmor och svärfar idag och ikväll har jag kört lite styrkeövningar här hemma och sen sett Biggest Loser. Nu är det godnatt.

Sommarfeeling.

Skrev värsta långa inlägget igår kväll om våran dag och precis innan jag skulle publicera det så hängde appen sig. Kul, inte!

Gårdagen bjöd iallafall på toppenväder, +26 i skuggan. Hur härligt som helst. Vi var till skolan och lekte en sväng, jag och Viktor spelade spel på gräsmattan medan Hjalmar sov, vi åkte mustang, fixade på gården och såg film.

Just nu sover Hjalmar och jag passar på att sola lite. Varmt och skönt idag också men lite blåsigt, inte så att det gör nått, det är mest skönt faktiskt.

Härlisch!

Vilken dag det blev idag då.
Först tog vi en promenad till skolan och hängde där i lekparken ett tag. Tokvarmt redan då (före kl 10) och jag hade inte med nått vatten så vi gick hem innan vi dog, typ.
Efter lunch plockade vi upp Julia (Viktors kompis) och åkte på stan, dom lekte i lekparken och sen fick dom köpa mjukglass. Själv så nöjde jag mig med en Loka. Duktigt Elin! :)
Hängde ute i solen med Viktor hemma sen medan Hjalmar sov, härlisch! Vi lekte ett två tre ost och under hökens vingar.
När J kom hem från jobbet blev det en tur med mustangen på stan och upp på Dundret.

Till middag grillade J hemma burgare som vi åt med bla picklad/syltad/inlagd (kärt barn har många namn) rödlök. Mumma. Vi satt och surrade om ditt och datt ett tag och studerade grannarna...dom är udda.
När middagen och disken var gjord och jag kört ett varv med dammsugaren bytte jag om till träningskläder och tog Viktor med mig och for och körde backe.
Avslutade sen kvällen med tv och jordgubbar.

Imorgon lovar dom samma kanon väder, Viktor och jag har bestämt att det iallafall blir en sväng till skolan och leka. Vad dagen mer bjuder på får vi se.