Helgen.

Fredag: Vi tog en sväng till badhuset när Viktor kommit hem från skolan. Alltid lugnt och skönt den tiden (eller typ alltid egentligen). När Hjalmar är med så badar vi ca 30minuter (Viktor tycker såklart det är lite för kort, men...), duschar och myser i bastun en stund, en alldeles lagom eftermiddagsaktivitet.
Vi åkte sen på Djurmagasinet och kollade på fiskar och köpte ny bakgrund till akvariet. Gjorde i ordning akvariet när vi kom hem så det skulle få "stå till dig". Pojkarna åt middag själva och jag väntade in mamma, när hon kom åt vi toast till middag/kvällsmat och såg Idol.

Lördag: Efter en lugn och skön morgon så klädde vi på oss och tog en promenad bort till svärmor och svärfar för att hämta potatis, blev även ett lekstopp på skolan. Sen hem och äta lunch och så iväg på stan. En sväng i gallerian och så på Djurmagasinet och köpa fiskar.
Åkte en sväng till kullen och visade mamma vart dom flyttat husen och efter det gjorde vi middag, grekisk pyttipanna, jättelänge sen jag gjort det, det var gott. Såg lite tv, åt sen efterrätt (nyttig chokladmouse) och sa godnatt vid 22.

Idag: Vaknade till gråväder och vit mark, härligt (med det vita alltså). Åkte upp på Dundret och det var en upplevelse i sig, där uppe var det ingen direkt snö och solen sken från en klarblå himmel. Det låg som ett lock med dimma och moln över samhället.

Efter lunch åkte vi på hotellet och fikade, mycket gott var det och riktigt skönt att sitta där, inget folk typ. Blev en sväng på Dollar när vi åkte hemåt. Efter middagen åkte mamma hem och vi har inte gjort så mycket vettigt resten av kvällen.

Kommentera här: