Tråkigheter och trevligheter.

Här började dagen med att min mage inte riktigt var med, det släppte som tur var innan lunch. Jag har inte alls lika mycket "problem" med den längre, men det kommer då och då. Ställde iallafall in dagens planerade träning med Emilia, eftersom jag inte riktigt visste hur läget skulle vara.
Sen mitt i allt så blev det ju gråtkalas då vi bestämde att Frost skulle få åka till himlen. Vi hade bestämt att vi skulle ta bort han i helgen (han mådde inget vidare, men jag ville hinna dit å säga hejdå) men så var han mycket sämre på morgon så då fick det bli såhär...
Jag hade ju gjort klart mitt stugliv för den här gången egentligen, men nu blev det ändrat. Imorgon ska vi ha begravning.

Ikväll har jag och pojkarna varit med Emilia och Adrian på stan, tjejkväll. Köpte lite nödvändigt ont och fick med mig två goodiebag. Sånt gillas alltid!

Kastar in handduken för idag nu. Godnatt.

Vila i frid Frost.


Idag fick himlen en ny stjärna. Älskade hund.
Nu får du busa med Stoj, jaga dina fåglar och skälla åt ekorrarna hur mycket du vill. Vi kommer sakna dig.
 
* 20/5 2005
+ 29/9 2016
Du har det bättre nu, det vet jag.

Tisdag.

Vaknade på morgon 6.03 och var kissnödig. Tittar mig omkring i sängen och får lite lätt panik, var är ungen?! Tar ju bara typ 2 sekunder innan jag tänker klart och inser att jag inte hämtat han till mig i natt. Han har alltså sovit hela natten i sin säng och jag har sovit från ca 23.30-06 i ett. SÅ skönt.
 
Vi har varit och ätit frukost/lunch med Emilia och Adrian i gallerian. Var in på jobbet och meddelade hur J jobbar när jag börjar jobba. Jag kan (och vill inte) jobba stängning när han har eftermiddag eftersom fritids stänger 18, då vi också stänger. Men det skulle inte vara några problem trodde hon. Det tackar vi för.
 
Viktor har med sig en "ny" kompis hem från skolan idag. Dom spelar tvspel just nu, sen ska vi äta mellis och så kanske jag kör ut dom en sväng.
Ikväll kommer svärmor och är med pojkarna och jag ska iväg och träna. Gillar flowet jag är i nu.