Tack för mig, hej.

Jag har bestämt mig för att sluta blogga..på obestämd tid. Kanske tar jag upp det igen, kanske inte. Bloggen får ligga kvar och jag kommer mest troligt använda den till barnens önskelistor iaf.
 
Jag vet inte alls vem alla som läser här är, men ni är ju några trogna som tittar in här varje dag...vill ni fortsätta ta del av mitt liv så får ni följa mig på instagram (elliinh), ja, det gäller dig också mamma.
 
Tjipp tjopp och ha det bra. På återseende, kanske. <3

Hjalmars önskelista.

 
 
Vägpelare
Bowling
Pic n pop
Bilgarage med tillbehör
Simringar
Sängkläder från H&M
Rubens barn docka
Dockvagn till ev docka
Jabadabado byggklossar
Kläder strl 98 eller 98/104 (bilden visar exempel. H&M, Lindex och Kappahl)
2-pack jeansen på bilden är köpta.
Gummistövlar (hans fot är 15cm nu)
 
Han gillar barnprogrammet Paw patrol, så om det finns nått passande med dom hundarna så är det också ett tips.
 

Härlig start på veckan.

Hjalmar sover, Viktor borde komma från skolan när som helst och jag ligger under filten i soffan. Härligt med egentid/lugn och ro. Jag har druckit te och sett Paradise hotel.


Efter att vi skjutsat Viktor till skolan på morgon så dammsög och dammtorkade jag nedervåningen. Sen åt vi lite frukt till mellanmål innan vi klädde på oss och gick ut på promenad. Jag minns inte ens när jag tagit en barnvagnspromenad sist...dåligt! Det är 5 plusgrader ute men det blåser typ storm. På endel ställen var det riktigt skönt men på dom flesta var det så blåsigt så jag orkade typ inte skjuta vagnen... Kan säga att svetten sprutade, eftersom jag valde att klä mig mot blåsten. 5,7km fick vi ihop och det var riktigt härligt att komma hem och ta av dig det blöta understället. 

Det är ju så skönt med promenader, nu ska jag försöka få in lite fler.