Sista dagen på 2009.

                                              En av dom första bilderna med nya kameran

Idag har vi sovit länge jag och Viktor, kring 11 klev jag upp och Viktor blåste på lite längre. Viktor sover igen och vi har båda två pyjamas på oss fortfarande.

Ikväll blir vi hos Js mamma och pappa, god mat och trevligt sällskap. Lungt och skönt hoppas jag på. Fyrverkerier blir det på tolvslaget, men jag är lite skeptisk, dom två senaste åren har det spårat lite. Raketer som inte åkt iväg och istället smällt på backen. Förra årets raketer har satt ett fint ärr på Js näsa. För Frost skull skulle det vara bra utan raketer också, jag vet inte om han är rädd dom eller vad det är, men när det smäller ute så början han skälla, morra och resa ragg.

Ska börja packa våra väskor nu, imorgon när vi vaknar åker vi ner till Kalix.

Gott nytt år!

Klädproblem...igen.

Har klädproblem inför imorgon. Som jag sagt tidigare så är min garderob inte så kul längre. Jag hade velat ha något nytt, men hittar ingenting. Var på Jive och provade klänningen jag klämde på i lördags, och det var tur att jag inte köpte den då, för när jag väl provade den så satt den som...en hösäck. Provade även en kjol, men näe, tyckte min röv blev alldeles för stor i den.
Har plöjt igenom dom flesta klädsidor jag kommit på på nätet, men hittar ingenting som riktigt faller mig i smaken någonstans.

Imorgon blir det alltså något gammalt, antingen grå skjortklänning, svart pennkjol eller rutiga shorts.

Bästa klappen.

Idag har jag fått min julklapp av J. Helt klart bästa julklappen hittills (har ju inte fått alla än, blir jul 2 gånger till i helgen), en systemkamera, Sony a330. Har testat den lite smått ikväll och jag är SÅ nöjd. Snacka skillnad i bilder om man jämnför med min gamla kompakt (iallafall vad man kan se på kameraskärmen).
Finns alldeles för mycket knappar och inställningar, så det lär ta ett tag innan jag har kläm på allt.Bild:
Sony