Kalix torsdag-måndag.

Förra veckan på torsdag åkte jag och barnen ner till Kalix, J jobbade helgen så då passade vi på. Vi har haft både skön, rolig och tråkig tid medan vi var nere. 

Det sköna var att få komma hem, det är alltid bäst! Och ta härliga promenader.
Det roliga var att få träffa familjen, få vara med på ett kalas (vi är ju typ aldrig det), träffa Anna och hennes 4benta bebis och en Ikea sväng.
Det tråkiga var att vi hamnade på akuten på fredag kväll. Viktor bänglade och ramlade och slog i armen. Fick åka hem med gipsskena på vänster arm. Läkaren kunde inte se nån fraktur men han kunde se en svullnad i leden vilket kan innebära att det finns nån skada iallafall. En ny röntgen ska göras så man ser vad som "hänt" i armen. Han har inte ont nu och kan röra handen så jag hoppas att det inte är något fel och att han slipper gips.

Viktors arm är anledningen till varför vi är i stugan, han får inte vara på dagis så då blev vi här istället. 

Tur och retur.

Efter frukost på morgon packade jag, Hjalmar och svärmor in oss i bilen och åkte hem. Jag behövde packa om våra väskor (vi skulle ju egentligen inte varit i stugan) och så behövdes det handlas. 

Så, efter ompackning, handling och lunch på Frasses så åkte vi ner igen. Inte mycket har blivit gjort efter att vi kom tillbaka och nu ligger jag i sängen sen drygt 40 minuter tillbak. Hjalmar vill inte riktigt komma till ro ikväll heller...

Närhet.

En liten kille tyckte det var morgon vid 4.30 imorse, jag fick han att småslumra till 6 då klev vi upp. Vid 8 somnade vi båda två i soffan och sen hade han en vaken och glad stund innan han började tjorva...han har grinat och inte kommit till ro med sovandet så jag har haft han i famnen nästan hela dagen.

Postade den här bilden på instagram på förmiddagen med texten; skulle kunna ligga såhär hela dagen med han. Älskade unge.

Men nä, såhär efter en dag med bara massa närhet så är jag lite less. Han var nöjd en stund medan Vi åt middag, tack. Och så har svärmor också guppat omkring med han ibland. Nu ligger vi i sängen,  min förhoppning var att han kanske sover bra inatt när han tjorvat så under dagen. Men jag är inte så säker längre, han sover just nu på mig och så fort jag försöker lägga ner han så blir det grin. 

Det är ju tur att man älskar dina barn så pass mycket som man gör annars vet jag inte hur man skulle orka. ♡