Lördagsmys.

Jobbat 9.30-15. Regnet har väl mer eller mindre fallit hela dagen, så det har inte gjort så mycket att man varit instängd på jobbet. Riktigt synd med vädret med tanke på att det är både sommarmarknad och hundutställning i stan under helgen.
 
J började klockan 14, så Viktor har varit med sin faster tills jag slutade. Blev lite semesterplanering innan vi åkte hem. Lagade middag och sen ville Viktor prata med moffa, bebis, Nadja och Stoj. Sagt och gjort, vi skype:ade ett tag. Sen hade jag en kille som lekte ett tag i sitt rum och i hallen. Det blev lite tyst efter ett tag och då hittade jag han sovandes i sackosäcken (klockan 19.30).
 
Sitter och ser Sommarkrysset, surfar, dricker cola och äter ostbollar - lördagsmys.
 
 

Converse.

Tredje paret i samlingen flyttade in idag. Hade hem ett par vita igår, men ena skon var liiiite för liten och dom hade inte kvar nån 38:a. Letade på nätet, men det verkar vara svårt (läs: omöjligt) att få tag på vita just nu. Så då får jag nöja mig med blå (det var trots allt mitt andrahands val).
 
 
Bild: Privat

Soffhäng.

Dagen på jobbet har gått lite (men bara lite) segare än vanligt. Sista timmen ville jag bara lägga mig ner och dö, så slut var jag. Och såklart var jag ensam i butiken också.
Hämtade Viktor på dagis, nu har han sommarlov. Hade tänkt göra köttfärssås till middag, men jag orkade inte stå vid spisen, så istället åt vi stekt korv och smörgås.

Viktor somnade i soffan kring 19.30 och jag har inte gjort ett skit sen dess. Finns en massa jag skulle behöva ta tag i, men jag orkar inte börja. Jag behöver en 'bara sitta i soffan kväll'.