Bilder från Kalix.

1. Det som blev över från plankan jag åt när vi var på Roady.
2. Marängsviss till efterrätt hos mamma.
3. Sjusovare.
4. Korvgrillning i skogen.

Nyttig?!

Alltså det här med att vara nyttig, det går bara inte. Jag försöker, men så faller jag tillbaka i dom dåliga vanorna igen. Tänkte att från och med idag och fram till fredag skulle vara "bra" dagar. Det gick ju bra tills chefen öppnade en leverans med en jacka från en annan butik och vi gick oss en STOR påse Gott och blandat. Inte gick det ju att hålla sig. Men, kanske från imorgon då?

1 vecka...

..sen senaste uppdateringen och vi har hunnit med massor.
På onsdag kl12 (Viktor var på dagis 9-12) åkte vi ner till Kalix. Bjöd pappa på middag i Töre på Roady, hans present av oss.
På torsdag var vi i skogen med lillebror/mobbo och grillade, blåste typ jätte kallt men det var kul iallafall. Viktor lekte kurragömma och byggde en koja.
På fredag vid lunch åkte vi med mamma till Luleå (i snöstormen/spöregnet), var på Leos lekland, fikade, gick på stan och avslutade med middag innan vi åkte hem.
På lördag blev det en snabb tur till Haparanda och Finland, jag skulle ha svarta gravid byxor i Luleå, men det gick dåligt så det fick bli en tur dit istället, med bättre lycka.
På söndag var vi en sväng upp till farmors skog och kollade läget. Bakade hastbullar till fika och tog en promenad till mamma.
Idag efter frukost/lunch tog jag en promenad med Stoj och sen åkte vi hem. Mellanlandade i stugan och fick oss lite mat.