Äpplen & päron.

Gardinerna vi sydde till köket i helgen är från det här tyget.

Jag är nöjd med resultatet, men tycker att det är lite konstigt. Vi har inte haft gardiner i fönstrena se vi flyttade in, i slutet av mars, så...

Bild: Lagerhaus

Mycket att göra.

Eftersom jag var så slut igår så la jag mig ganska tidigt, Elsas mode är boken jag läser just nu och jag var självklart tvungen att läsa ett kapitell...eller 10. Så klockan hann bli mycket innan jag släckte lampan. Då var jag ju också död när Viktor vaknade på morgon.

Idag är det en hel massa som ska göras klart innan vi åker imorgon. J flyttar till stugan för att jaga till mitten av oktober och jag och Viktor bosätter oss i Kalix under tiden. Handla, städa, betala räkningar och packa är en del av allt som ska fixas. Sen ikväll ska jag ut och äta med jobbet.

Dags att sätta fart. God morgon.

Orkeslös och lite nytt till garderoben.

Den här jäkla förkylningen vill inte släppa, suck. Idag har jag varit orkeslös, eller jag är det fortfarande. J ska bada bastu men jag kan inte göra han sällskap, finns inte en chans att jag orkar sitta i värmen.

Annars idag så har vi (läs J) klippt gräset, varit på soptippen med ett jätte lass kartonger och städat i garaget. Jag och Viktor har varit en sväng på Lindex och så har vi lekt lite. Köpte mig ett par jeansleggings som jag kollade på i lördags men inte köpte för att det var kö till provhytterna och jag ville inte köpa oprovat. Det misstaget kostade mig ca 90:- sen blev det en randig oversize tröja från rean också.

Bilder: Lindex