🎃

Efter en helg i Kalix för mig och pojkarna har vi idag landat hemma, tillsammans med J. Nu är vi "hel" familj igen. Så skönt.

I lördags var vi till Luleå en sväng...eller ja, det for ju hela dagen typ. Vi var på loppisen i Arcus och sen i andra affärer. Jag var mest på jakt efter grejer åt Hjalmar (fleecekläder, halskrage, hjälmhuva osv) och fick med mig ungefär hälften av vad jag tänkt. Resten får jag beställa. Köpte en matta och ett fårskinn (till Hjalmars vagn) på Rusta, så nu behöver jag inte åka på Ikea - tyvärr. ;)

Igår promenerade vi till pappa och Nadja efter frukosten. Var ute och grejjade och grillade sen korv till lunch ute.
Viktor ville köra fyrhjulingen han har hos mobbo men den startade inte men det löste sig bra iallafall...ett snöre och så kunde han tolka bakom gräsklippartraktorn. "Det finns inga dåliga sätt".

Vi var hemma vid 15 idag och har inte gjort så mycket efter det. Ikväll har vi allihop badat bastu och Hjalmar sover sen 1 timme tillbaka, Viktor har ju lov så han får vara uppe längre. Tror jag ska hoppa i säng strax också...

Vi gjorde halloweenpumpor i fredags.

Dagis.

Sitter i personalrummet på dagis just nu. Vi är inne på dag tre med inskolning. Tycker den här inskolningen är mycket sämre än Viktors faktiskt, han fick gå ut själv (jag satt inne på avdelningen) redan på dag två, idag var det jag själv som tyckte till "fröken" om jag skulle gå så han fick vara själv. Nåja, det blir nog bra för Hjalmar iallafall, det är det viktigaste.
Han verkar då trivas och tycker det är kul. Mycket nya leksaker att greja med. Idag har två andra barn med sig inne på avdelningen att leka med.

Coola killen ❤

24/10.

Två månader till julafton idag.

Vi har:
Haft första inskolningsdagen på dagis idag.
Handlat mat.
Varit ute på gården och lekt.
Sett film sen barnen somnat.